Storm

This week it was quite stormy at some points. Instead of winter all we seem to have is a season which doesn’t know what it wants to be. ( I want snow damn it!) At one point when it was starting to get dark, the sky looked rather dramatic. So I rushed outside to take some pictures :

Then I just sat on my windowsill knitting and petting my cat until the sky had turned fully dark. I’m the kind of person that loves stormy weather, rain, thunder…(and snow, so king winter better show up one of these days 😉

I wish you all a lovely weekend!

2 thoughts on “Storm

  1. Haha dat klopt! De trui waar ik in de foto aan het breien ben is nog niet af, het achterpand wel en ben nu met de mouwen bezig (voorkant is het leukst dus die bewaar ik tot het eind) Het "probleem" is dat ik sinds begin november erg enthousiast ben geweest met het starten van projecten, dus daardoor gaat het allemaal wat langzamer.

    Jarrett, het vest dat ik voor Stas aan het maken ben is wel bijna af! Moet hem nog in elkaar naaien en nog de button-band breien!

    xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *